Alla inlägg under oktober 2008

Av Camilla - 3 oktober 2008 19:54

I dag skulle jag ha gjort massor...! Men det blev ingenting...suck!!! Vaknade i morse med värdens huvud verk =( Jag som skulle ut med Sofia & Mariette i skogen..:-S  Istället blev jag liggande i soffan på fm. Kl 11 proppade jag i mig alvedon så jag skulle kunna ta mig ner till kupolen för att handla lite kläder. Jag ska juu på kryssning i morn.... just nu känns det jobbigt värre!!! Men jag vet ju att när man kommer ihop med dessa människor blir allt kanon igen. =) Vi är ett gäng på 24st som kommer att åka till åland med Cinderella, vi åker varje vår & höst. Vi har såååååå himla roligt tillsammans!!!! Så i helgen får Dilba besök av Fakir eftersom hans husse & matte ska med på kryssningen oxå. Ha en underbar helg gått folk....För det ska jag ha!!! PARTYYYY!!!!

Av Camilla - 2 oktober 2008 20:44

I  morse var jag på anställnings intervju, det kändes jätte bra! Så nu är det bara att hoppas på att jag får det! Det var över 200 sökande & jag är en av de 5 de valt ut....såå himla glad!!! På em åkte jag upp till klubben. Affe,jag & Kjell tränade. Jag hade vallat upplets rutan åt Affe tills han kom, sen komenderade jag igenom dem i lydnaden. Jag passade på att träna lite skydd när nu min figge var i stan:-) Vi tränade på anslutningar & bevakningar. Det är roligt med Dilba! Hon fattar kanon fort nya saker man visar henne med rätt belöning! Hon är såå himla rolig att träna, jag bara älskar denna hund!!!!!! Sen var Anna oxå på klubben, jag tittade på henne när hon tränade igenom BH provet inför söndagen. I morgon blir det spårning med Sofia & Mariette. Ha en bra kväll!

Av Camilla - 1 oktober 2008 12:37

Regn,rusk & kallt........När hösten är som i dag så gillar jag den INTE.... Jag har juu skrivit flera gånger att jag älskar hösten & den här årstiden är sååå härlig. Men inte i dag! Så i morse åkte långkalsongerna på!!! Jag åkte upp till Borlänge klubben till kl 9.00 Där träffade jag Sofia,Anna,Tove & Mariette. Jag & Sofia körde ett upplet medans Anna & Mariette la varsitt spår. Vi vallade en korridor i dag som var ca 5 m bred & 50m djup, vi la 6 föremål på raken. Dilba sprang över de 2 första innan hon slog på näsan! men jobbade på bra en! Sista föremålet var en puck som låg längst upp i rutan, den vinda de vi, gick ner och skickade... Sen tränade vi lydnad... Jag tränade fritt följ,slät inkallning,framåtsändandet,apporteringarna & stegen. Dilba gick jätte bra idag! Lite sen i sättande vid halt, men det klickade jag så då blev det mycket bättre! Jag följde med Mariette runt spåret... och Nova spårar kanon fint! Sen ska vi bara få ordning på Mariette... ;-) men det är nog inga bekymmer!! Anna tränade momenten i BH provet, dom ska göra provet på söndag! Sofia tränade på med kryp & momentet ÖSTLING....= skall :-) Framåtsändandet oxå riktigt bra i dag för Sofia & Z. Nu ska jag bara sitta hemma & kura i soffan & kanske tända en brasa. Ha en bra dag!!!

Ovido - Quiz & Flashcards